Hola! MY ID

Hola! MY ID

Wednesday, 11 June 2014

SAYA JUAL POPIAH NESTUM~TEMPAHAN KINI DIBUKA!!

Hai... Assalamualaikum.

Hmmmm, tak lama kita akan menyambut bulan Ramadhan & berpuasa. Lepas tu raya.. weeeeeeee


Sekarang ni tentu dah ramai para peniaga tengah buat promosi kan.. Mungkin tumbuh bagaikan cendawan...  Aku pun sama, heheheh. Sebenarnya dah mula sebulan yang lalu.. Tahun lepas jadi pengedar je, tahun ni buat sendiri tau! Cubalah beli & rasa.. Sesuai untuk sebarang majlis antaranya :-


  • Hari Lahir
  • Pertunangan
  • Perkahwinan
  • Akikah
  • Door Gifts
  • Baby Shower
  • Hari Perayaan

Hmmmm, pilih saja yang manan anda nak.. 
  • 80~100g (untuk door gifts)
  • 200g
  • 350g
  • 700g
  • Berat bersih.. Harga pun ISTIMEWA.. :)



Tempahan boleh dibuat melalui EMAIL : sarina.mohdsidek@gmail.com

atau 

SMS/ WhatsApp/ Wechat :-


SID : SARINA MOHD SIDEK
ID : 969008
CTC : 019-4334571
LIKE FB : Wonderful ZaraZada by sarina.mohdsidek






1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete